Van Lac la Hache naar Smithers
Na 2 saaie dagen van veel rijden over km- lange wegen met niets anders dan dennenbomen langs de weg, maar even een update.
Eergisteren vertrokken we dan toch uit onze blokhut aan het meer. Wat een mooie plek was dat en wat een bijzonder aardige mensen ook weer. We moesten zo’n 50 km over een onverharde weg, en dan denk
je toch: misschien zien we vandaag wel een beer. En echt serieus, ik had het nog niet gedacht of zo’n 100 m voor ons loopt er een jonge beer de weg op. Het ziet ons en loopt snel door. En helaas
konden we zo snel geen foto maken. We zijn er nog stapvoets heengereden en links en rechts gekeken of we moeder ook zagen, maar jammer genoeg niet.
Daarna niets meer gezien en dus door naar Prince George. Keurig hotel met heel dichtbij een leuk restaurant. Gereserveerd voor 19.30u, want we wilden nog even in de stad rondkijken. Er was een fort
dat we wilden zien, maar was dicht. De zomer is voorbij en dus gaat er heel veel al dicht hebben we gemerkt.
Dan maar een biertje en een coctail bij de plaatselijke brouwerij tegenover het hotel.
In het restaurant namen we bruscetta to share. Nou daar kon je met 4 man van eten, zoveel was het. Maar super lekker. Algenietend kwam ineens ook het hoofdgerecht eraan ??. Dat was echt zo jammer,
want ik had tonijn besteld en die was perfect. Ik kon het niet op. Bleek dat de keuken om 20.00u dicht ging. Helaas, weg een heerlijke avond aan tafel ?
Na een goede nacht zijn we gisteren weer op tijd de auto ingestapt voor een rit van 5 uur naar Smithers.
Weer een erg saaie route, maar Smithers was wel een aardig plaatsje. Ze hebben zowaar een winkelstraat. Dus die hebben we bezocht. In 1 van de winkels vroegen ze of we al wisten waar we zouden gaan
eten. Nou nee. Ok dan moesten we naar Roadhaus gaan. Gereserveerd voor 20.15u, eerder kon niet.
Het hotel van de nacht was een motel zoals je vaak in films ziet. Het was wel netjes hoor, maar die vloerbedekking ??.
We hebben heerlijk gegeten in het restaurant gisterenavond. We zullen de foto’s toevoegen.
Deed erg Europees aan allemaal qua inrichting en het eten zelf. Erg leuk personeel.
En dankzij super ?? hebben we zelfs in dit motel goed geslapen.
Vanddag weer 4,5 uur rijden naar Prince Rupert. Het belooft een prachtige route te worden.
Leuk verhaal!